MISIUNEA NOASTRA

“ Educaţia nu este pregătirea pentru viaţă, educaţia este viaţa însăşi “ - John Dewey

“Creativitatea este un proces de învăţare aparte, la care elevul şi profesorul sunt una şi aceeaşi persoană.”
– Arthur Koestler                                                                                               

Alphabet House Creative Learning Centre este o contributie destinata educarii copiilor prescolari si se mândrește cu furnizarea serviciilor de educație preșcolară de înaltă calitate într-un mediu cald, creativ si educativ. Noi înțelegem că alegerea unei institutii de invatamant potrivita nevoilor copiilor dumneavoastra este o decizie importantă și ne străduim pentru a satisface așteptările fiecarei familii.

Alphabet House Creative Learning Centre are rolul de a stimula creativitatea elevilor şi capacitatea acestora de a folosi informaţii din mediul înconjurător pentru a ajunge, pe o cale proprie la un model explicativ al realităţii şi la un nivel de dezvoltare personală care să exprime atitudinea faţă de valorile ştiinţei, ale şcolii şi ale societăţii.

Atat programul educativ, cat si activitatile noastre sunt atent cercetate, gandite si alese, pentru a intampina fiecare zi cu imaginație , inovație și multa pofta de distracție , ajutand copiii să învețe confortabil și cu încredere. Curriculum-ul nostru include o varietate de activități interesante și inspirate pentru a stimula creativitatea, dezvoltarea timpurie a inteligentei, punand accent pe jocurile creative. Noi încurajăm dragostea de învățare prin jocuri educative și spiritul de lucru in echipa. Copiii se distreaza invatand, iar noi ne asiguram ca cei mici obtin cele mai bune rezultate din experientele lor zilnice.

La Alphabet House punem pret pe detalii, iar facilitățile noastre creative, atractive și moderne oferă fiecărui copil posibilitatea de a învăța, de a se dezvolta din punct de vedere fizic, cognitiv, creativ si socio-emoțional. Programul nostru full-time, curriculum-ul national , educatorii si profesorii specializati, asistenta medicala, meniul delicios, implinesc orice nevoie si pregatesc urmatorii pasi in viata micutilor nostri.