Pentru cei Talentati

Fiecare copil are un talent sau o aptitudine mai pronuntata intr-un anumit domeniu. Unii sunt talentati la pictura, dans,muzica, matematica, moda, in timp ce altora le place sa gateasca, sa joace fotbal, sa deseneze. Prin activitatile, jocurile si optionalele noastre, le oferim oportunitatea de a trece prin cat mai multe experiente, pentru a afla ce pasiuni, talente si inclinatii are fiecare copil.

Activitatile incluse in programul special “ Pentru cei talentati “ sunt proiectate pentru a îmbunătăți programa școlară și a pregăti copiii noștri talentati pentru a lua examenul de admitere la școlile publice și private de profil. Scopul este de a oferi copiilor un avantaj prin practică, expunere, și familiarizarea cu testarile aptitudinilor . Abilitatile exersate vor fi : desenul, pictura, arta creativa,sportul etc

Limba Engleză – citirea și abilitățile fonetice vor fi, de asemenea, predate si exersate. Aceste abilități vor fi revizuite pe o bază de zi cu zi, folosind jocuri, fise, caiete de lucru care abordează competențele necesare pentru a lua examenul Cambridge. Profesorii folosesc testari scrise si exemple de întrebări care sunt similare în stil examenelor reale, astfel încât copiii să devină familiari cu formatul si increzatori in sine.

La Gradinita Alphabet House, sustinem aptitudinile si veleitatile copiilor , incurajandu-i sa isi exprime creativitatea si spontaneitatea, iar rezultatul il valorizam ca atare.