INTALNIRI PERIODICE

La sfarsitul fiecarei saptamani, parintii primesc pe email Newsletter-ul , iar la inceputul fiecarei saptamani – meniul pentru saptamana in curs. In Daily Report sunt prezentate detaliat toate evenimentele zilei, activitatile desfasurate, odihna si alimentatia.

In acest mod, parintele este informat in permanenta asupra cunostintelor copilului acumulate la gradinita si poate da un feed-back personalului didactic.

In cadrul intalnirilor de la inceputul anului scolar, dupa evaluarea initiala a copiilor, parintilor li se prezinta rezultatele acestor evaluari si planificarile pentru fiecare domeniu de activitate si pentru fiecare optional. In acest mod, familia are o imaginea clara a continutului invatarii pentru grupa de varsta a copilului lor.

Alphabet House Creativ Learning Centre desfasoara lunar intalniri psihopedagogice intre parinti si educatoare, le vor fi prezentate caietele de lucru,mapele individuale in care sunt pastrate toate lucrarile lor si fisele de caracterizare psiho-pedagogica completate cu ajutorul psihologului gradinitei.